Live toezicht

WeWatch Security is gespecialiseerd in live toezicht bij ondernemers en hun eigendommen

Live toezicht voor bedrijven

WeWatchSecurity verleent live toezicht bij vele bedrijven in Nederland. Dagelijks houden onze professionals kantoorpanden, bedrijfsruimtes, auto bedrijven en horeca gelegenheden in de gaten middels live camera bewaking.

Onze beveiligingsprofessionals zijn getraind en gespecialiseerd in beveiliging middels live toezicht. Zij kenmerken zich door een snel analytisch vermogen en een goede reactie snelheid. Dagelijks voorkomen wij inbraak en/of schade aan bedrijfspanden.

Slide Commercieel vastgoed Commercieel vastgoed

Slide Wagenpark Wagenpark

Slide Live toezicht Live toezicht

Slide Datacentra Datacentra

Wij kijken Live mee!

Wij kijken LIVE mee in onze gecertificeerde Particuliere Alarm Centrale in Nederland voor een groot aantal bedrijven door geheel Nederland. Graag gaan wij met u in gesprek om uw veiligheidsrisico’s te analyseren.

Voor de aansluiting en/of omzetting naar Live Toezicht van WeWatch Security werken wij samen met een groot aantal installateurs welke BORG en KIWA gecertificeerd zijn.

Betaalbaar concept

WeWatch Security bied u een betaalbaar beveiligingsconcept. Wij besparen u te hoge kosten aan opvolgingsdiensten, nachtelijke inbraken, schade aan en om het pand. Verder geven wij u weer een veilig gevoel. WeWatch Security is uw partner voor de zakelijke markt.

Problemen op het bedrijventerrein? Samen met de VVE (vereniging van eigenaren) en/of uw buren kunt u ook uw bedrijventerrein, parkeerterrein beveiligen. Zo regelt u collectief op een zeer betaalbare manier uw eigen veiligheid rondom uw bedrijf. Met WeWatch Security is het veilig en succesvol ondernemen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een duidelijke communicatie, heldere tarieven en een no nonsens aanpak. Verder zijn wij een snelle en flexibele organisatie. WeWatch  Security is uw partner op de zakelijke markt.

Slide Parkeergelegenheden Parkeergelegenheden

Slide Hotels Hotels

“Als u niet of wel thuis bent waken wij over uw bedrijf, WeWatch Security heeft inbraak en diefstal voorkomen bij veel ondernemers”

Hoe werkt WeWatch Security?

Toezicht voor bedrijven

€ 45,-

Per maand per camera exclusief 21% BTW

Bedrag is all-in, geen verborgen kosten

Geen softwarekosten voor licenties

Live toezicht 24 uur per dag, 7 dagen per week

U bepaalt wanneer wij kijken via een protocol

Bekijk eigen live beelden via de app

Terug kijken van incidenten

Tarieven zijn inclusief calamiteiten meldingen via onze Particuliere Alarm Centrale (PAC) in Nederland

“Door de 24/7 dienstverlening van WeWatch hebben wij al veel calamiteiten kunnen voorkomen. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid van WeWatch”

Manager Henk, autodealer van 5 bedrijven in Noord Nederland

sterren

“Door de unieke dienstverlening van WeWatch voelen wij ons voor het eerst echt veilig.”

Ondernemer Transport R. uit Limburg

sterren

“Voor ons ging een wereld open met WeWatch. Zij kijken echt de camera’s uit en nemen direct actie in plaats van achteraf te kijken naar beelden”

Ondernemer; H, exclusieve (race) fietsen in Brabant

sterren

WeWatch Security

Op 06-05-2020 opgericht in Goes. Na vier jaar opgedane ervaring met deze dienstverlening in de rest van Europa hebben wij nu de mogellijkheid om deze super dienstverlening nu aan te bieden in Nederland.

Dankzij deze live toezicht dienstverlening zijn er sindsdien al heel wat inbraken en diefstallen voorkomen. Wij hebben de ambitie om met ons unieke concept een belangrijke speler te worden op de nationale en internationale beveiligingsmarkt.