Installatie

Nog geen camera's? Onze gecertificeerde installateurs komen graag langs

Heeft u al camera's?

Indien u al beveiligingscamera’s heeft en gebruik wilt maken van onze live camera toezicht dienst, dient er slechts een VPN tunnel opgezet te worden. Wij werken samen met gecertificeerde installateurs in Nederland, die de installaties verzorgen.

Onze installateur dient een WeWatch Security VPN module te plaatsen bij u op locatie. Deze VPN module zal het digitale verkeer tussen u en WeWatch Security volledig “end to end” versleutelen. Door het gebruikte protocol kunnen wij de VPN module in ieder netwerk plaatsen. *VPN staat voor Virtual Private Network.

Nog geen camera's?

WeWatch Security kan uw volledige beveiligingsconcept verzorgen. Wij maken graag met u een vrijblijvende afspraak om op uw locatie de mogelijkheden voor camerabewaking en live toezicht in kaart te brengen.

WeWatch Security kan de installatie van de camera’s via de installatie partners tegen scherpe tarieven aanbieden. Onze installateurs werken nauwkeurig en met oog voor detail.

Vrijwel iedere IP beveiligingscamera kan worden toegevoegd aan onze centrale.

“Sinds WeWatch onze vele camera’s monitort en via IP luidsprekers de potentiele indringers toespreekt zijn de calamiteiten enorm afgenomen.”

Voorzitter VVE garagecomplex nabij Schiphol

sterren

“Ik ben vaak alleen thuis en voel mij nu veilig dat WeWatch mijn continue beveiliger is wanneer ik ook maar wil. Super dienstverlening.”

Mevr T  omgeving Haarlem.

sterren

“WeWatch monitort onze beveiligingscamera’s en daar zijn wij zeer content mee.”

Particulier S. uit Nijmegen

sterren

Diverse merken zoals Avigilon, Hikvision & Dahua.

Voor zowel particulieren als bedrijven

Onze installateurs installeren zowel voor particulieren als bedrijven onder andere de volgende merken: Avigilon, Bosch, Dahua, Hikvision, Sony, Panasonic.

Uiteraard zal onze installateur ook zorgen voor een VPN tunnel vanaf uw locatie naar onze Particuliere Alarm Centrale. Deze VPN tunnel is nodig om gebruik te kunnen maken van onze Live toezicht dienst.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedrag is all-in, geen verborgen kosten

Geen softwarekosten voor licenties

Live toezicht 24 uur per dag, 7 dagen per week

U bepaalt wanneer wij kijken via een protocol

Bekijk eigen live beelden via de app

Terug kijken van incidenten

Tarieven zijn inclusief calamiteiten meldingen via onze Particuliere Alarm Centrale (PAC) in Nederland

WeWatch Security

Op 06-05-2020 opgericht in Goes. Na vier jaar opgedane ervaring met deze dienstverlening in de rest van Europa hebben wij nu de mogellijkheid om deze super dienstverlening nu aan te bieden in Nederland.

Dankzij deze live toezicht dienstverlening zijn er sindsdien al heel wat inbraken en diefstallen voorkomen. Wij hebben de ambitie om met ons unieke concept een belangrijke speler te worden op de nationale en internationale beveiligingsmarkt.